Prijava
PRIJAVA
E-mail:
Geslo:
Zapomni si me
Pozabil geslo!
Registracija
REGISTRIRAJ SE

E-mail

Geslo

Ponovno geslo

Ime

Priimek

Naslov

Pošta

-

Telefon

Vpišite prikazane znake
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
  

Ali želite prejemati novice in obvestila ŠKL finale?
Za obiskovalce

 

INFORMACIJE ZA OBISKOVALCE

Kontaktna oseba za vsa vprašanja vezana na obisk skupin ali posameznikov na finalni prireditvi ŠKL je Katarina Urošević, ki je dosegljiva na email naslovu Katarina.urosevic@skl.si ali 01 54 83 750. 

 

NAROČILO VSTOPNIC

Vstopnice lahko naročite pri Katarini Urošević, prav tako tudi na spletni strani www.skl.si preko spletnega obrazca v zavihku » Vstopnice«.

 

Vsem  naročilom za vsakih 10 vstopnic podarimo eno brezplačno. Vstopnice so že na voljo.


VABILA ZA MENTORJE, RAVNATELJE

Vse šole, ravnatelji in mentorji, ki so vključeni v projekt ŠKL, bodo na svoj email naslov prejeli vabilo na finalno prireditev ŠKL, ki velja za dve osebi in omogoča dostop do VIP kluba in VIP tribune. Mentorji, ki bi se želeli udeležiti finalne prireditve, morajo potrditi svojo udeležbo, da jih lahko uvrstimo na seznam povabljenih. V primeru, da vabila niste prejeli, prosim kontaktirajte go. Katarino Urošević, da vam ga posreduje.

 

PRIHOD AVTOBUSOV PRED DVORANO BONIFIKA

Vse šole, ki bodo do Bonifike prišle z avtobusnim prevozom, lahko gledalce pripeljejo pred vhod dvorane oz. pred OŠ Koper, vendar mora avtobus takoj, ko odloži potnike zapustiti plato pred šolo. Parkirišča so na voljo ob Atletskem stadionu (prvo krožišče, prvi izvoz desno za stadionom) ali na tržnici Koper (prvo krožišče, 4 izvoz, drugo krožišče 3 izvoz). Obe parkirišči se nahajata v neposredni bližini dvorane. Avtobusi, ki se bodo pripeljali pred Bonifiko bodo tako lahko nadaljevali vožnjo do krožišča, kjer bodo obrnili in se odpeljali do želenega parkirišča.

 

URNIK PRIREDITVE

Okvirni urnik prireditve si lahko ogledate na spletni strani www.skl.si/finale, prav tako ga lahko na sami prireditvi poiščete na INFO točki ŠKL, ki se bo nahajala v preddverju dvorane.

 

TRIBUNA ZA GLEDALCE

Vstop na tribune bo mogoč 45 minut pred začetkom prireditve. Ob vhodu na tribuno se bo odvijala tržnica pokroviteljev ŠKLja in naših ostalih partnerjev. Prav tako bo vsem obiskovalcem in tekmovalcem na voljo INFO točka ŠKL ter prodajalna ŠKL spominkov, pijače in prigrizkov.

 

NAVIJANJE

Zavod ŠKL se že vrsto let trudi, da bi spodbujal športno navijanje in s tem vzgajal kulturne navijače. Zato smo se tudi v letošnji sezoni odločili, da bomo na finalni prireditvi vsak dan izbrali skupino navijačev, ki bo najbolj športno navijala, ki bo najbolj organizirana in bo za navijanje uporabljala najbolj izvirne pripomočke (pri tem opozarjamo, da z izvirnimi mislimo npr. različne napise, mehke pripomočke kot so npr. penaste roke ali drugi mehki predmeti, ki ne morejo povzročati lastnega zvoka in s katerimi ni mogoče poškodovati oseb ali opreme v dvorani) in ji podelili posebno ŠKL priznanje za najbolj športne navijače na finalni prireditvi. Šola zmagovalne skupine navijačev bo prejela praktično nagrado.

 

Ob vhodu bomo odvzeli vse BOBNE, POKROVKE IN DRUGE »INSTRUMENTE« ZA POVZROČANJE HRUPA, NOSILCE ZASTAV ALI PLAKATOV (železne, lesene, plastične palice), HUPE, TROBLJE, RAGLJE in OSTALE IZDELKE, KI POVZROČAJO LASTEN HRUP, ali za katere bo varnostna služba ugotovila, da bi lahko povzročili poškodbe.


Dovoljeni pripomočki so: NAPIHLJIVE  PALICE, MEHKI NAVIJAŠKI REKVIZITI, KI NE PROIZVAJAJO LASTNEGA ZVOKA, PLAKATI Z NAPISI, ZASTAVE (vse brez nosilcev).

 

VARNOST NA PRIREDITVI

Za varnost bo poskrbljeno s strani  varnostne oz. rediteljske službe, kljub temu pa vas prosimo, da na prireditev pripeljete zadostno število spremljevalcev, ki naj bodo na tribuni poleg svojih skupin navijačev. Odgovornosti za gledalce ne moremo prevzemati.

 

SPREMLJEVALNO DOGAJANJE 

Pred vhodmo v dvorano se bodo lahko obiskovalci oglasili na ŠKL tržnici, kjer jih bo čakal frizer, kokice, sladkorna pena, nagradne igre, zabavni program, presenečenja in ŠKL Infotočka.ŠKL FINALE 2013

18. ŠKL FINALE Kdaj: 23. - 24 april 2013
Kje: Dvorana Bonifika, Koper, Slovenija
Program Finale

Do finala ŠKL še:

tedni
0
0
dnevi
0
0
ure
0
0
minute
0
0
sekunde
0
0
Skupaj z nami spremljajte finale ŠKL Kupi vstopnico Naroči DVD
© Zavod ŠKL
Pravno obvestilo | Oglaševanje | Postanite pokrovitelj | Kontakt | Zaposlitev
Izdelava strani: PLAN e d.o.o.