Prijava
PRIJAVA
E-mail:
Geslo:
Zapomni si me
Pozabil geslo!
Registracija
REGISTRIRAJ SE

E-mail

Geslo

Ponovno geslo

Ime

Priimek

Naslov

Pošta

-

Telefon

Vpišite prikazane znake
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
  

Ali želite prejemati novice in obvestila ŠKL finale?
O finalu

Finalna prireditev ŠKL je največja športna prireditev za mlade v Sloveniji, ki jo poleg nekaj tisoč obiskovalcev v dvorani, spremlja še zavidljiva množica gledalcev v direktnem TV prenosu , v številu, ki je v pretekli sezoni presegla število ogledov najbolj spremljanih nogometnih tekem v tujini. Na dvodnevni prireditvi nastopi približno 2.000 osnovnošolcev in dijakov, ki so celotno šolsko leto zastopali barve svojih šol v tekmah košarke, odbojke, nogometa ter navijaških, akrobatskih in hip-hop cheer skupin. Letos bodo na prireditev BREZPLAČNO povabljeni vsi REGISTIRANI tekmovalci v projektu ŠKL (košarka, odbojka, nogomet, plesne skupine), prav vsi pa bodo prejeli tudi praktično darilce!

Poleg športnih nastopov se na prireditvi predstavi in nagradi tudi zmagovalce ostalih ŠKL projektov, kot so NAJ ŠKL ŠOLA, NAJ ŠKL ŠPORTNIK, NAJBOLJŠI KROŽKI, NAJ MASKOTA, NAJ NAPOVEDOVALEC itd... Prav vsi tekmovalci za svoj trud prejmejo darilno vrečko z darili naših pokroviteljev in spominsko majico ŠKL finale, ki ima vsako leto nov design. Letos je prilagojena lokaciji na katero se odpravljamo - veverička nas bo na morski finale pospremila na SURFU!

Ob tekmovanjih se bo na finalni prireditvi razvrstila cela vrsta glasbenih nastopov, nagradnih iger in tradicionalna VIP tekma ŠKL, na kateri bodo nastopili znani Slovenci, predstavniki pokroviteljev in druge mladini znane osebe. V preddverju dvorane, se bo odvijala zanimiva »tržnica« naših poslovnih partnerjev in neprofitnih organizacij, ki bo mladim ponudila zabavno sprostitev ob celodnevnem dogajanju, poleg tega pa jim bodo zagotovili tudi uporabne in poučne informacije.

 

 

Poglej si slike iz preteklih sezon


Ker se zavedamo, da je Koper precej oddaljena destinacija smo za vse skupine in posameznike, ki bodo kupili vstopnico za ŠKL finale, uredili tudi poseben promocijski popust pri nakupu vozovnice za vlak in vozovnice za redne avtobusne linije, prav tako pa bomo za šole pripravili poseben najem avtobusov po promocijskih cenah!


Finalna prireditev ŠKL bo z vsemi temi dejavnostmi več kot samo športna prireditev, še posebej leto bo namreč športno-zabavno-kulturni dogodek, ki je darilo mladim, da se tega velikega dneva lahko spominjajo kot pike na i svojemu celoletnemu trudu na vseh področjih projekta ŠKL.

 ŠKL FINALE 2013

18. ŠKL FINALE Kdaj: 23. - 24 april 2013
Kje: Dvorana Bonifika, Koper, Slovenija
Program Finale

Do finala ŠKL še:

tedni
0
0
dnevi
0
0
ure
0
0
minute
0
0
sekunde
0
0
Skupaj z nami spremljajte finale ŠKL Kupi vstopnico Naroči DVD
© Zavod ŠKL
Pravno obvestilo | Oglaševanje | Postanite pokrovitelj | Kontakt | Zaposlitev
Izdelava strani: PLAN e d.o.o.