Prijava
PRIJAVA
E-mail:
Geslo:
Zapomni si me
Pozabil geslo!
Registracija
REGISTRIRAJ SE

E-mail

Geslo

Ponovno geslo

Ime

Priimek

Naslov

Pošta

-

Telefon

Vpišite prikazane znake
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
  

Finale

Obvestilo.  

Le še nekaj dni nas loči od finalne prireditve Škl v Lipici, zato vam pošiljamo še zadnje informacije.

 

Prireditev v soboto, 19. maja v Lipici bo, saj napovedujejo do  21 stopinj in delno oblačno. V kolikor bo kakšna  ploha imamo na voljo večji pokriti prostor, kamor se bomo lahko umaknili in počakali, da morebitna ploha mine.

 

PRIHOD :

Vsi, ki prihajate z avtobusi, boste usmerjeni v Lipici na parkirna mesta pred vhodom, tisti z osebnimi vozili  pa na zadnji parkirni prostor, ki je za igriščem za golf (redarji Lipice vas bodo usmerjali).

 

 

REGISTRACIJA:

Bo poleg prodajalne vstopnic med 8.00 in 9.00 uro.   Prosimo enega predstavnika šole, da se zglasi na info točki ŠKL (poseben pult, kjer boste prejeli  markacije za tekmovalce in spremljevalce , kakor tudi vstopnice za obiskovalce, ki ste  jih naročili v predpredprodaji. Obenem s tem boste dobili  malico (sirov burek, 100% sok ter plastenko vode za tekmovalce in njihove spremljevalce ter sirov burek in 100 % sok za navijače in njihove spremljevalce iz šole). Vsaki ekipi bomo dali tudi dve vreči za smeti Z IMENOM ŠOLE ( eno za embalažo in eno za mešane odpadke), s prošnjo, da svoje smeti za seboj pospravijo.  NA KONCU PRIREDITVE BOMO VREČE STEHTALI IN PRVE TRI  EKIPE, KI BODO PRED ODHODOM ODDALI NAJTEŽJE VREČE, NAGRADILI. O rezultatu tehtanja in nagrajencih bomo poročali v Tv oddaji ŠKL- Šport mladih, ki bo na sporedu na Kanalu A naslednjo soboto po prireditvi, obvestili bomo pa tudi vse vas.

 

VSI OSTALI, KI  NE BODO  NAROČILI VSTOPNIC V PREDPRODAJI, JIH BODO  LAHKO KUPILI NA BLAGAJNI KOBILARNE  LIPICA, VENDAR MORAJO POVEDATI, DA SO ZA ŠKL PRIREDITEV, DA JIH BOSTE LAHKO DOBILI PO CENI 10 €.

 

Garderob ni, zato si  izberite prostor na tribunah ali kjerkoli želite v Lipici.  Opozarjamo vas, da imejte vrednejše stvari, telefone, denarnice.., varno shranjene, najbolje, pri enem od spremljevalcev in tako preprečite, da jih ne bi kdo odtujil.  

 

 

OTVORITEV:

Se bo začela ob 9.00 uri zato prosimo  vse trenerje ali predstavnike šolskih ekip, da se zberemo ob  8:45 na igrišču, da se pogovorimo o poteku tekmovanja in pravilih.  

Otvoritev bo skupna za MDO In TEE BALL.  Začeli bomo s svečanim mimohodom, kjer bomo predstavili vsako šolo posebej in se razvrstili na igrišču, obrnjeni proti tribuni.  Po državni himni bo  5 govorov  (1. predsednik Olimpijskega komiteja ,2. predsednik Evropske baseball zveze, 3. Direktorica Kobilarne Lipica, 4.predstavnica šol/ravnateljica,  5. direktor zavoda ŠKL.  Govori bodo trajali  5-7 minut.  

Po zaključku govorov se bodo začele tekme Tee ball in MDO, ki bodo potekale do približno 14. ure

 

Vodja tekmovanja ŠKL MDO je Marko Meden.

Vodja tekmovanja ŠKL Tee ball je Darja Grimšič.

 

Med samimi tekmami bo potekal tudi spremljevalni program,  namenjen je ekipam, ki trenutno ne bodo igrale in obiskovalcem.  Možnosti bo veliko in na licu mesta vas bomo seznanili z izbiro ( vse se bo dogajalo ob igrišču).  Kobilarna Lipica je pripravila tudi vodene oglede kobilarne in priporočamo, da si to planirate, ko boste imeli čas.  Predstavila se bo tudi baseball reprezentanca in otroci se bodo lahko učili metati in loviti prave baseball žogice, tudi z rokavicami.  Pomerili se bodo lahko tudi za naziv  najhitrejšega metalca žogice.

Prisotni bodo tudi člani Dodgeball reprezentance, ki bodo predstavili  to igro tako, da se bodo otroci lahko  v njej tudi preskusili.

 

V predhodnem obvestilu  smo omenili, da bomo za otroke poskrbeli tudi za topel obrok, vendar tega zaradi zahtevnih sanitarnih predpisov žal ne bomo mogli izpolniti v lastni režiji, zato prosimo mentorje, da otrokom naročijo, da s seboj prinesejo dodatno malico. Bo pa poleg igrišča  možno kupiti tople obroke, ki jih bo pripravljala hotelska kuhinja, ponujali pa bodo čevapčiče,  dunajske zrezke,  pomfrit itd.  

 

 

Mimogrede, voda iz pipe je v Lipici seveda  pitna, zato svetujemo, da otroci plastenk od vode, ki jih bodo dobili ob prihodu, ne zavržejo takoj, ampak jih lahko po potrebi še napolnijo z vodo iz pip, da ne bodo žejni. Ob odhodu pa bodo seveda s plastenkami napolnili šolsko vrečo, da bo čim težjaJ

 

 

ZAKLJUČEK TEKMOVANJ:

Bo okrog 14.00  ure s podelitvijo pokalov in medalj za 1., 2., in 3. mesto v vseh kategorijah, ob enem bomo vsem ekipam podelili  paket v katerem bodo  darilca, ki jih bodo učitelji učencem  razdelili po koncu prireditve.   

 

 

Podelitvi medalj bo sledil program Kobilarne Lipica, prikazali bodo dresurni nastop konj, ki bo trajal približno uro in pol.  

 

Konec dogajanja bo okoli 16.00 ure.  

 

S seboj prinesite veliko dobre volje, za ostalo bomo poskrbeli mi.

 

Na svidenje v Lipici!

 

Ekipa ŠKL

 

 

 

 

 

Spoštovane ravnateljice, ravnatelji, učiteljice in učitelji .

Naglo se bliža konec šolskega leta, ob enem z njim pa tudi konec projektov ŠKL 2017/18 .

Letos vas vabimo, da zaključek sezone ŠKL, proslavite v naši družbi, saj smo našli partnerja, ki nam je ponudil veliko prostora in možnosti za izvedbo tako velikega dogodka. To je Kobilarna Lipica, kjer bomo 19. maja 2018,  šolsko leto zaključili v nepozabnem ambientu, kjer se bodo združili zabava, tekmovanja in tudi pridobivanje novih znanj in izkušenj. Na športnem področju bodo potekale finalne tekme MDO (med dvema ognjema ) in  ŠKL TEE BALL.

Prvič bomo igrali obe disciplini na prostem in tako še dodatno spodbudili mlade tekmovalce, da se bodo športno udejstvovali zunaj, v naravi, tudi izven pouka in po koncu šolskega leta, ko ne bo organiziranih prireditev. Kobilarna Lipica bo poskrbela za izjemen spremljevalni program, s katerim bo majska sobota postala odličen družinski dan. V družbi več kot 300 belih lipicancev si boste lahko ogledali kobilarno in izvedeli vse o teh edinstvenih konjih, se zabavali in ustvarjali na različnih delavnicah za velike in male, se po posestvu sprehodili ali popeljali s kočijo, najmlajši bodo spoznavali in jahali ponije, vsi skupaj pa bomo za zaključek občudovali najlepše lipicance v novi predstavi Zgodba o Lipici. Zavod ŠKL pa bo poskrbel za obe brezhibni finalni tekmovanji.

Za  ŠKL TEE BALL je število ekip omejeno, zato  vas naprošamo za čim prejšnjo prijavo, saj si boste s tem zagotovili  nastop.

Začetek prireditve bo ob 9.00 uri. Za vse nastopajoče bo zagotovljena brezplačno prehrana (malica) in pijača,  poskrbljeno bo za varnost. Število tekmovalcev je določeno,  vsaka ekipa ima pravico pripeljati 20 tekmovalcev in 3 spremljevalce brezplačno, vsi ostali  pa bodo morali poravnati vstopnino, ki pa bo občutno znižana in sicer bo  7,5 €  za učence in po enega spremljevalca na 15 otrok in za to bodo dobili tudi malico in napitek. Enaka cena vstopnice velja tudi za starše in ostale obiskovalce, če bodo v predprodaji naročili  vstopnice v šoli ali pri Zavodu ŠKL  na elektronskem naslovu racunovodstvo@skl.si , le da zanje ne bo zagotovljena malica in napitek. Na dan prireditve bo vstopnico možno kupiti tudi  pri vhodu na prireditveni prostor v Lipici, cena bo  10 €.

Zaključek prireditve bo ob 16.00 uri.

Ker pričakujemo tudi predsednika države, predsednika svetovne in evropske baseball zveze in veliko gostov iz Evrope, vas prosim za čimprejšnje prijave, saj moramo še posebej poskrbeti za varnost vseh v Lipici  in organizirati vse tako, da bo v  zadovoljstvo vseh nastopajočih in gledalcev. Za vse obiskovalce bodo naši sponzorji poskrbeli tudi za degustacije , delavnice in še posebej za zabavo, zato vam predlagamo, da omogočite čim več učencem (navijačem ), da se udeležijo prireditve Finale ŠKL  2018 v Lipici.

Glede urnikov in ostalih informacij  vas bomo sproti informirali z e novičniki, na ŠKL  face booku, na  spletni strani ŠKL www.skl.si in v TV oddaji na Kanalu A ob  sobotah dopoldne,  enako velja tudi v  primeru slabega vremena, saj  imamo pripravljen še en termin in sicer je to 9. junij 2018.

Športni pozdrav!  

Vojko Korošec 

Direktor Zavoda ŠKLGENERALNI SPONZOR
Koledar dogodkov
POKROVITELJI

Atlantis vodno mesto A Kanal T2 Kompas BTC City Pekarna Pečjak Čunga Lunga Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Olimpijski komite Slovenije Fundacija za šport SUSA (Športna Univerzitetna zveza Slovenije) Šport mladih Paketek Timplast Sasha Design Dana Birokrat Spletnik Stari Vrh

ŠKL MDO
  O projektu
 • Kaj je MDO
 • Ustanovitelji projekta
 • Znani o MDO
 • MDO v medijih

  Prireditve
 • Datumi prireditev
 • Dogodki
 • Napovedi in rezultati
 • Pravila
 • Sodniki
 • Finale

  Sodelovanje v projektu
 • Zakaj v projekt MDO
 • Prijavnica MDO

  Za mentorje
 • Informacije
 • Razpis 2018-2019
 • Prijavni list za ekipo

  Za starše
 • Zakaj vključiti svojega otroka
 • O prireditvah
  TV
 • MDO na ŠKL TV
 • Naroči DVD
 • ŠKL TV
  Revija
 • MDO v časopisu ŠKL
 • ŠKL revija

  Galerija

  Pokrovitelji
 • Vsi pokrovitelji
 • Želite postati pokrovitelj

  Kontakt

© Zavod ŠKL
Izdelava strani: PLAN e d.o.o.