Pozdravljeni,


Pred vami je prijavnica za sodelovanje v projektu ŠKL v sezoni 2013-2014. Vsa razpisna gradiva si lahko ogledate na spletni strani www.skl.si.


Pri izpolnjevanju prijavnice boste vse šole, ki ste sodelovale v projektu v sezoni 2012-2013 potrebovali samo dostopno geslo, ki ste ga prejeli ob lanski registraciji, program pa vam bo sam ponudil že izpolnjeno prijavnico (z vsemi podatki), ki jo po potrebi popravite in oddate. Vsi, ki se prijavljate prvič oz. v pretekli sezoni niste sodelovali v ŠKLju boste potrebovali podatke vseh mentorjev ki sodelujejo pri posameznih projektih, zato predlagamo, da podatke kot so email naslovi telefonske številke in rojstni datumi zberete že pred pričetkom izpolnjevanja. Brez teh podatkov aplikacija namreč ne bo dovolila nadaljnega izpolnjevanja, naknaden vnos podatkov pa ne bo mogoč. Podatke bo Zavod ŠKL uporabljal izključno za namen obveščanja o projektu ŠKL, pošiljanje vabil in čestitk.


Ob zaključku prijave se vam bo na ekranu izpisala informativna višina kotizacije. Točen znesek za plačilo kotizacije pa bo izpisan na fakturi, ki jo boste prejeli v petih delovnih dneh po oddaji prijave, na naslov šole.


Rok za prijavo je do 27. Septembra 2013!


Hvala ker ste se ponovno odločili za sodelovanje v našem projektu!

Izdelava spletnih strani: PLAN e d.o.o. © ŠKL Domov - Pravno obvestilo - Na vrh